Hoppa till sidans innehåll

Vuxenseglarskolan 2020 inställd!

12 MAJ 2020 14:14
Styrelsen i Karlshamns Segelsällskap har, efter nogsamt övervägande och med beaktande av de råd som Folkhälsomyndigheten och inte minst Svenska Seglarförbundet ger, att ställa in årets vuxenseglarskola p g a covid-19.
  • Skapad: 12 MAJ 2020 14:14

Styrelsen i Karlshamns Segelsällskap har, efter nogsamt övervägande och med beaktande av de råd som Folkhälsomyndigheten och inte minst Svenska Seglarförbundet ger, att ställa in årets vuxenseglarskola p g a covid-19. Prognoserna visar att det finns en stor risk att smittspridningen löper över sommaren och med hänsyn till både er deltagare och våra instruktörer, speciellt då deltagare och instruktör sitter axel mot axel i våra båtar, att vi inte skall utsätta er/oss för denna risk.

Vi beklagar detta djupt då vår vuxenseglarskola är mycket uppskattad både från deltagare men även i vårt segelsällskap. Vi planerar nu istället för att genomföra vuxenseglarskola under 2021.

Vi vill dock upplysa er att ni som medlemmar i segelsällskapet kan låna båtar och kanske själva kan hitta, inom eller utom segelsällskapet, instruktörer som kan undervisa er.

 

Hälsningar

Karlshamns Segelsällskap
Lars Åke Lund

Skribent: Pär Karlsson
Epost: This is a mailto linkfacebook

 

 svenskasjo_josefin_ssf_250x360.gif

 

KSS Samarbetspartners:

 

 Benny nilsson
  
logo_pmb_sidfot

storegate

4Sign_Logga

marinkompaniet

banner2

swish hemsida

Postadress:
Karlshamns SS - Segling
Karlshamns Segelsällskap, Idrottsvägen 67
37430 Karlshamn

Kontakt:
Tel: 0736844708
E-post: This is a mailto link

Se all info